در این پست غذا نداریم فقط می خوام یک ساید دیش آموزش بدم و در ادامه با اون باقیمانده ی مواد یک سس بسیار لذیذ درست کنم و لذت ببریم. این ساید در کنار انواع کباب ها کتلت و انواع غذاهایی که به صورت مجلسی سرو می شود کار برد دارد و شما می توانید با قرار دادن این مواد هم از لحاظ زیبایی و رنگ به محصول نهایی سرو شده خودتون جلا ببخشید هم تکمیل کننده ی غذا باشد پس بریم ببینیم چه موادی نیاز است:
پیاز کوچک | 3 عدد |
گوجه کوچک | 5عدد |
فلفل بیور | 12 عدد |
زرد چوبه | 5 گرم |
نمک | 20 گرم |
پاپریکا | 20 گرم |
فلفل سیاه | 10 گرم |
کره و روغن | 20 + 10 گرم |
سرکه سفید | 10 گرم |
آب مرغ | 200 میل |
نشاسته ذرت | 10 گرم |
من برای آنکه برای رستوران این موارد را سرو میکنم و باید خیلی شیک باشد و برای مشتری همه چی در راحتی کامل باشد ابتدا گوجه را بلانچ میکنم و پوست گوجه را جدا میکنم و ادامه کار را انجام میدهم ترکیب کره و روغن را در تابه ریخته و شعله را در حالت متوسط قرار می دهیم و پیاز های کوچک را که از انتهای به هم چسبیده ی آنها به چهار قسمت برش داده ام را به صورتی در روغن اضافه میکنم که لایه های پیاز رو به پایین باشد و منتظر می شوم تا رنگ آنها تغییر کند در این مرحله نمک،فلفل و زرد چوبه را به تابه اضافه میکنم و الان نوبت اضافه کردن فلفل بیور های خوشکلمون است. پخت را تا زمانی که پیاز ها کامل رنگ طلایی بگیرند ادامه میدهم و گوجه را اضافه میکنم حالا باید شعله را زیاد کرده و پاپریکا را نیز اضافه کنیم به علت آب انداختن گوجه نگران سوختن مواد نیستیم اما نباید از آنها چشم برداریم و اینکه نباید تمام آبی که گوجه انداخته تبخیر شود.میزان نهایی پخت را در عکس مشاهده میکنید در این قست باید گوجه ، پیاز و فلفل را از تابه خارج کرده و حالا نوبت سس میباشد که با باقیمانده چربی و ادویه های درون تابه درست میکنیم.شعله را برروی متوسط قرار داده ابتدا سرکه را اضافه کرده و کامل هم میزنیم تا اگر مقداری از مواد به تابه چسبیده در سرکه حل شده و جدا شود بعد آب مرغ را در تابه ریخته و نشاسته را در نصب لیوان آب حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و منتظر می شویم تا به جوش بیاید و به غلظت مورد نظر برسد و اماده سرو شود. نوش جانتون باشد. اگر سوالی و مشکلی داشتید حتما از طریق فرم زیر با من در تماس باید.
[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]