من میلاد رشیدی حمید هستم مهم نیست چند ساله آشپزی میکنم ولی مدت خیلی کوتاهی است.این مدت کم دلیل بر بی تجربی من نیست هرچند که میدانم علم پایان ندارد و من اول راه هستم.تحصیلات دانشگاهی من در رشته مدیریت صنعتی بوده در مقطع کارشناسی.من به دلیل علایق بچگی و پیشینه خانوادگی به سمت آشپزی کشیده شدم واز اونجا که دوست داشتم همه چیز رو اکادمیک یاد بگیرم ،از طرفی با تجربه نا خوشایند بدون علم بودن سیستم اموزش عالی از دانشگاه فارق التحصیل شده بودم مثل همه به سمت آموزشگاه های ازاد رفتم. بعد از چندین کلاس و گرفتن مدرک های جورواجور متوجه شدم که در این آموزشگاه ها هم خبری از اون چیزی که من دنبالش بودم نیست تصمیم گرفتم به سراغ منابع اصلی آشپزی برم و اون چیزی نبود جز مسترکلاس های آشپزهای بزرگ دنیا که به نظرم بهترین منبع برای شروع آموزش بود. بعد از تهیه و تماشای چند باره اون کلاس ها و یاد داشت کردن کلی سوال به سمت خرید چند کتاب مرجع رفتم و شروع به مطالعه کردم.پس اگر نکته و تکنیکی هست از روی اصول بوده و رسپی هایه ارائه شده هم از روی کتاب بوده و از شف های برتر دنیای آشپزی.این توضیحات برای آشنایی شما با من بود حالا دلیل هدف من از ایجاد این سایت چه بود ؟وقتی مثل من با افراد شف نما و استاد نما برخورد کردید اطلاعات لازم را داشته باشید و جلوی این فیک شف ها حرفی برای گفتن داشته باشید و دیگر اینکه اگر به اموزشگاه رفتید بتوانید با مقایسه آموزش دهنده با افراد برتر در این زمینه تصمیم درست را اتخاذ کنید و در اخر اینکه هدفم از ایجاد سایت انتقال دانشم با دیگران است و انتظار دارم اگر جایی اشتباهی است و فردی دانش بالاتری دارد به من بیاموزد. پس 2تا نکته اینکه شما الان منو میشناسید و میدونید پشت مطالب سایت چه کسی است و هدفش چیست و اینکه من به دلیل خراب نشدن وجهه و رزومه خودم حرفی ناخردمندانه و از روی بی فکری نمیزنم و همه دستورات و آموزش ها کامل بوده و هدف من از ارائه رسپی این است که شما دقیقا همان تیستی را تجربه کنید که من تجربه کردم یعنی دستورات به صورت کامل بوده و مواد تشکیل دهنده ی اون دستور جایگزین ندارند مگر مواقعی که ذکر کنم.
و در اخر اینکه هر مقاله در این سایت یه تحقیق بوده و شامل اشتباهاتی است ولی تا زمان نگارش و انتشار ایینه ای از تفکرات من در این زمینه بوده است
