فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

بهترین روش پخت مرغ (بدون بوی بد)

ارسال در: 12 مهر 1399
دسته: آموزش

برای شروع کار پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی یا دایس برش میزنیم(بستگی به نوع استفاده برش نیز متفاوت میشود)به اندازه 20 گرم روغن را در ظرف ریخته وقتی که گرم شد پیاز را اضافه میکنیم 2 دقیقه با شعله متوسط تفت میدهیم

پختن مرغ

حتما برای شما هم پیش آمده که در رستوران ،مهمانی بوده اید و مرغ سرو شده بوی بدی می داده است و این بو باعث شده شما از خوردن غذا صرف نظر کنید! 🙁 تو این پست یک روش فوق العاده خدمت شما عرض میکنم که اگر به صورت کامل این روش را دنبال کنید مرغ پخته شده ی شما به هیچ وجه بوی بد ندهد.مرغ پخته شده به این روش برای استفاده در انواع غذا از جمله :سالاد الویه ، خورشت مرغ ، زرشک پلو و انواع دیگری که نیاز به پختن مرغ باشد کاربرد دارد.این روش بیس خیلی از غذا هایی است که در سایت آموزش می دهم پس خوب دقت کنید.البته لازمه این مورد را هم بگم که این تنها روش پختن مرغ نیست فقط بهترین روشی است که من استفاده میکنم.

مواد لازم برای پختن مرغ بدون بو در سایت لوشف :

زرد چوبه20 گرم
چوب دارچین7 گرم
فلفل سیاه15 گرم
فلفل قرمز7 گرم
برگ بو5 گرم
زعفران
پیاز250 گرم
سیر10 گرم

این مقادیری که گفته شد برای 1 کیلو مرغ استفاده میشود و میزان زعفران هم بر عهده خودتان میباشد و کاملا آپشنال است و کار اصلی در این دستور را پیاز انجام می دهد.

پختن مرغ
پختن مرغ

برای شروع کار پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی یا دایس برش میزنیم(بستگی به نوع استفاده برش نیز متفاوت میشود)به اندازه 20 گرم روغن را در ظرف ریخته وقتی که گرم شد پیاز را اضافه میکنیم 2 دقیقه با شعله متوسط تفت میدهیم بعد سیر را که برش های درشت زده ایم را به پیاز ها اضافه کرده حال تمام ادویه ها را در ظرف ریخته و مرغ های شسته شده را نیز به ظرف اضافه میکنیم در این مرحله شعله گاز را کم کرده و درب ظرف را گذاشته و به مدت 45 دقیقه زمان میدهیم تا مرغ بپزد بعد از این مدت زمان زعفران را دم کرده به همراه 12 گرم نمک به موادمون اضافه میکنیم و 10 دقیقه دیگر نیز میپزیم مراقب باشید که درب ظرف کاملا بسته باشد زیرا در این روش با مرغ را با اب پیاز میپزیم به همین دلیل اگر شعله زیاد باشد یا درب ظرف مورد نظر را نگذاریم به مقصود خود نمیرسیم. اگر همه موارد را درست انجام داده باشید مرغ کاملا پخته شده است مقداری از آب پیاز باقی مانده است و خوشمزه ترین طعم مرغ را در تمام عمرتون تجربه خواهید کرد. اگر شما هم روشی دارید که مرغ را بپزیم برای من ارسال کنید و من بعد از تست و بررسی به نام خودتون در سایت قرا رمیدهم مثل همیشه براتون ارزو میکنم که در بهترین شرایط این مرغ را درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید