فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

رولت مرغ به سبک لوشف Lechef

ارسال در: 7 دی 1399
دسته: غذای اصلی

قارچ ها را اسلایس کرده و با کره ،نمک ،سس سویا جعفری تفت داده و کنار میگذاریم.لازم به ذکر است که جعفری را در اخر پخت اضافه میکنیم. مراحل کار را از آنجا پی میگیریم که مرغ ها مرینیت شده است اما با توجه به اینکه قراره با کلی سس خوش طعم دیگر پخته شوند بهتر است

رولت مرغ لوشف

غذای امروز یه غذای خیلی خوشمزه با گوشت مرغ میباشد که با توجه به تنوع پذیری و طعم پذیری گوشت مرغ می توانیم با یه دستور و کمی تغییر ،باب سلیقه همه افراد حاظر در جمع درست کنیم.برای این منظور ابتدا سه تیکه سینه مرغ را به روشی که در این پست و این پست توضیح دادم مرینیت کرده تا ادامه دستور را خدمت شما عرض کنم.

مواد لازم برای درست کردن رولت مرغ به سبک لوشف به شرح زیر است :

سینه مرغ3 عدد مرینیت شده
سس پستو50 گرم
پنیر گودا2 ورق
سس هانی ماستارد50 گرم
سس باربیکیو50 گرم
گوشت فراوری شده20 گرم
قارچ100 گرم
جعفری20 گرم
ریحان20 گرم
گردو10 گرم
فلفل سیاه20 گرم
پودر ادویه مرغ20 گرم
نمک20 گرم
کره30 گرم

قارچ ها را اسلایس کرده و با کره ،نمک ،سس سویا وجعفری تفت داده و کنار میگذاریم.لازم به ذکر است که جعفری را در اخر پخت اضافه میکنیم. مراحل کار را از آنجا پی میگیریم که مرغ ها مرینیت شده است اما با توجه به اینکه قراره با کلی سس خوش طعم دیگر پخته شوند بهتر است که مرینید ما کمی خنثی باشد و طعم قوی نداشته باشد. بعد از آنکه مرغ ها مرینیت شدند با بیفکوب آنها را کوبیده تا صاف و یکدست شوند این مرحله خیلی مهم است چون قرار است در کمتر از 10 دقیقه مرغ ها را پخته و سرو نماییم.بعد از کوبیدن به ترتیب یکی از سینه ها را با سس پستو گردو و ریحان تازه پر میکنیم و رول میکنیم.سینه بعدی را با سس باربیکیو قارچ ،جعفری ساطوری و پنیر گودا پر میکنیم و در آخر سینه ی اخر را با گوشت فراوری و سس هانی ماستارد پر میکنیم.مرغ ها که جدا گانه طعمدار شده اند و در میان پخت هم با سس ها طعم اصلی را به خود میگیرند و کلی طعم خوب و جذاب خواهیم داشت. رول های کوبیده شده چسبندگی زیادی دارد و با کمی فشار و دقت در پخت بدون باز شدن رول می توان آنها را در تابه با روغن پخت پس نگران باز شدن رول ها یا استفاده از خلال و اینها نباشید.وقتی تابه گرم شد و روغن را اضافه کردید مرغ ها از قسمتی که رول شده است را در تابه گذاشته و شروع به پخت میکنیم دما را بر روی متوسط قرار میدهیم و چهار طرف مرغ ها را پخته و در ظرف سرو قرار میدهیم.به باقیمانده روغن موجود در تابه مقداری سرکه سفید اضافه کرده و ادویه مرغ و دیگر چاشنی های گفته شده را به آن اضافه کنید باقیمانده کره را هم به مواد اضافه کرده و تا موقعی که به غلظت مورد نظر برسد بر روی شعله میگذاریم.بعد از اماده شدن سس را در ظرفی کنار غذا سرو کنید.به علت نازک بودن مرغ ها نگران خام بودن رول ها نباشید البته اگر تمام موارد گفته شده را رعایت کنید.این یک غذای خیلی خوشمزه با کلی وجهه و شخصیت است و در موارد خاص میتونه ارزش و اعتبار مهمان شما را نزد شما بیان کند. اگر مشکلی در اماده کردن این غذا داشتید حتما با من در میان بگذارید.[mks_icon icon=”fa-heart” color=”#000000″ type=”fa”]

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید