فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

فلفل سیاه

ارسال در: 5 اردیبهشت 1402
دسته: ادویه
سطح: آسان
زمان: 20 دقیقه

فلفل سیاه در دسته بندی ادویه ها پرکاربرد ترین آنها است و با تنوع زیادی که دارد از گیاه تازه آن تا میوه خشک شده در صنعت آشپزی استفاده میشود

ادویه فلفل سیاه

فلفل سیاه

 

فلفل سیاه رو بعد از نمک میشه پر کاربرد ترین افزودنی در غذا دانست. ادویه ای که بومی جنوب هند و  جنوب شرق آسیا هست و کاشته میشه. ولی امروزه در خیلی از نقاط دنیا شاهد کاشته شدن گیاه فلفل سیاه هستیم. این گیاه را ما به صورت میوه ی خشک شده ان بیشتر میشناسیم و استفاده داریم. اما جالب است که بدانیم از میوه تازه فلفل سیاه هم میشود کلی استفاده کرد.از کاربرد آن در  آشپزی روز تا کلی سس خوشمزه.

من در این سایت به همه امور از دیدگاه آشپزی نگاه میکنمو در مورد ادویه ها هم نیز صادق است کاری به امور طبی یا موارد دیگر ندارم. این گیاه پر کاربرد را از دیدگاه آشپزی بررسی میکنم.

 

طعم

طعم یا مزه؟ مساله این است. فلفل سیاه مزه ای شیرین دارد! اصلا تعجب نکنید این یک حرف کاملا علمی و منطقی است. چرایی آنرا خدمتتان میگویم.

همانطور که در کلاس ها برنامه های تلویزیونی شبکه آبادان و به پرسنل و هنرجویان عزیز یاد آور میشوم تندی یک مزه نیست. پس فلفل سیاه برای ما طعم افرین است. طعم تندی همراه پیچیدگی هایی که فلفل سیاه به غذای ما میدهد باعث شده که این ادویه به یکی از پر کاربرد ترین ها تبدیل شود.

ضد عفونی کننده

فلفل سیاه ضد عفونی کننده است باشه درست. ولی لوشف جان مگه نگفتی که ما از دیدگاه آشپزی به همه چیز نگاه میکنیم پس این ضد عفونی کننده چه ربطی داره به کار ما؟

بله جانم پس چرا در اکثر موادی که ما برای مرینیت کردن استفاده میکنیم یک پای ثابت آن این ادویه است؟ مگر در مقاله مرینید  به طور کامل توضیحات رو نگفتم خدمتتون؟ بنابراین برید مقاله یاد شده را مطالعه کنید باشد که رستگار شوید.

آنتی اکسیدان

این ادویه به عنوان یکی از منابع انتی اکسیدان برای بدن شناخته میشود. استفاده مناسب از این منابع برای ما مفید بوده و در آشپزی باید مورد استفاده قرار بگیرد.

انواع گونه های فلفل سیاه

با توجه به گونه های مختلفی که از این ادویه وجود دارد و گستردگی زیاد آن در کشت در نقاط مختلف در دنیا. شاهد این هستیم که محصولات با ویژگی مختلفی وجود دارد. نمونه هایی با تندی بیشتر نمونه هایی با تلخی و یا شیرینی کم و زیاد تر. این ویژگی به دلیل شرایظ رشد محیط جغرافیایی در محصول اینجاد میشود. پس اگر ادویه فلفل سیاهی خریداری کردید طعم متفاوتی با خرید قبلی خود داشتید تعجب نکنید.

 

خواستم لیست غذا هایی که با این ادویه درست میشود را لیست کنم که دیدم رد پای این ادویه در تمامی غذاها سس ها و حتی سالاد ها قابل مشاهده است. بنابر این دست از این کار کشیدم.

 

مواد لازم:

1
فلفل سیاه = به مقدار لازم

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید