فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

دستور سس مایونز(Mayonnaise)

ارسال در: 15 خرداد 1399
دسته: سُس ها

مایونز

در این پست آموزش یک سس جذاب و خوشمزه رو داریم  با اینکه ساده است اما فوت و فن زیاد داره اما این فوت و فن که گفتیم چیزی جز علم نیست.در دنیای علم هر پدیده دلیلی دارد و ما امور را به دست خرافات و شانس نمی سپاریم خلاصه سخن اینکه با یه دستور علمی و درست ما می تونیم خوشمزه ترین سس مایونز خودمون رو داشته باشیم و لذتشو ببریم و دستمون برای خلاقیت و ایجاد طعم های مورد نظرمون بازه.توضیح دیگر اینکه این اموزش نمونه عملی پست امولسیون در آشپزی است و ما از این روش در درست کردن سس مایونزمون بهره میبریم واگر دستورات سایت لوشف آکادمی رو دنبال میکنید می دونید که رو اندازه ها خیلی تاکید دارم چون بر اساس قاشق مامان بزرگم یا لیوان اب خوریه بابا بزرگم دستورات رو قرار نمی دهم و  فقط  بر اساس گرم چون هر کجای دنیا که باشید ترازو دقیق ترین ابزار اندازه گیری در آشپزخانه است.

روغن*                        240 گرم

سرکه*                        50 گرم

آب لیموی تازه               10 گرم

زرده تخم مرغ               2 عدد

نمک                           5 گرم

فلفل سیاه یا سفید           10 گرم

هر نوع سبزی خشک ،خردل ، شکر و موارد از این دست هم مجاز است ولی خودتون رعایت کنید دیگه سعی کنید زیاده روی نکنید.

همه مواد رو با هم! بله درست دارم میگم (فقط اطمینان کنید)با هم در ظرف همزن برقی ریخته و با بیشترین قدرت دستگاهتون تا موقعی که یک مایونز سفت و یک دست به دست اورید هم بزنید،تمام شد شما موفق شدید یه مایونز خوب و سالم درست کنید.

توضیحات لازم اینکه مواردی که با رنگ قرمز مشخص شده اند جزو مواد اصلی تشکیل دهنده ی مایونز هستند و با حساسیت بالا به رعایت مقدار گفته شده دقت کنید مابقی رو با بالا پایین کردن به طعم دلخواه خود برسید.

*نوع روغن بستگی به شما داره از هر نوع روغنی می توانید استفاده کنید از کانولا، ذرت ، زیتون و حتی کاسترول جی تی ایکس 🙂

*نوع سرکه هم با توجه به ذائقه شما می تونه هر نوع سرکه ای باشه فقط مقدار رو رعایت کنید و نکته قابل بیان اینکه اگر از سرکه تیره استفاده کنید انتظار یک مایونز سفید و نرمال رو نداشته باشید.

در اخر اینکه راه های رسیدن به خدا بسیار است و دستورات زیادی برای مایونز وجود داره این دستوریه که من خیلی وقته دارم استفاده میکنم و بیس اکثر سس هایی که بر پایه مایونز هست از همین روش درست میکنم و در فیلم هم کاملا مشخصه.

برای مدت نگهداری هم نظر خاصی نمیدم چون با این دستور ساده در کمتر از 5 دقیقه می توانید مایونز خودتون رو داشته باشید پس تنبلی رو کنار بزارید و از تمام قسمت های آشپزی کردنتون لذت ببرید.

[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید