آشنایی با DEMI-GLACE و کاربرد آن در آشپزی فرانسوی

DEMI-GLACE

DEMI-GLACE


این پست هم از سری آموزش های تکنیکی سایت لوشف است که اینبار دمی گلیز رو با شما به اشتراک میزارم و در مورد آن توضیح میدهم.DEMI-GLACE  یه سس بسیار قوی از لحاظ طعم و مزه وغلیظ از بابت بافت آن و بسیار وقت گیر و دشوار بابت درست کردن. با توجه به مراحل پخت طولانی و وقت گیری که دارد و استفاده از تکنیک های مختلف اشپزی DEMI-GLACE یک سس یا به نوعی  عصاره است که در اشپزی کاربرد زیادی دارد و بیس بسیاری از سس های دیگر است.DEMI-GLACE ترکیبی از سس اسپانول (Espagnole)و (که سس اسپانول یکی از 5 سس مادر در آشپزی فرانسوی به شمار میرود) و  استاک قهوه ای است. DEMI-GLACE را می توان به صورت جدا گانه نیز به عنوان سس مکمل سرو کرد و همچنین این سس را برای نگهداری در قالب های اندازه گیری شده در فریزر نگهداشت و قبل از پخت انرا در ظرف مورد استفاده اماده کرد.

به علت اینکه Demi-Glace  از ترکیب سس اسپانول و استاک قهوه ای به دست می اید ابتدا به پست های مربوط به سس اسپانول و استاک قهوه ای مراجعه کرده بعد از درست کردن آنها 500 میل از هر کدام از سس ها را در ظرف ریخته و با استفاده از تکنیک بوکه گارنی مواد را به مایع اضافه کرده و به مدت 3 الی 4 ساعت با شعله ملایم میگداریم بماند تا اندازه مایه به 250 میل برسد و به قوام برسد. حالا DEMI-GLACE ما ماده است و می توانیم آنرا خنک کرده و چند در یخچال گذاشته و بعد از آن به تیکه های مشخص تقسیم کرده و در فریزر نگهداری کنیم.همانطور که در ابتدای پسن گفتم DEMI-GLACE زحمت زیادی را میطلبه به همین منظور اگر مشکلی داشتید حتما با من در میان بگذارید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *