لوشف آکادمی

لوشف آکادمی


پدیده نا درست و فراگیری در کشور ما که بدتر از کرونا به اپیدمی وحشتناکی تبدیل شده آشپزی به سبک منه.اساس این امر اگر در خانه باشد هیچ مشکلی ندارد اما وقتی تصمیم میگیرند این رسپی را صادر کنند و به دیگران هم اموزش دهند مطلبی است که می خواهیم در باره آن صحبت کنیم.

۱.با تغییر در یک ماده غذایی یا یک ادویه و پس و پیش کردن در اضافه کردن مواد غذایی ما یک غذای جدید به وجود نمی اوریم بلکه اگر در خانه باشیم و برای خودمان غذا را درست کرده باشیم که توانسته ایم با مواد درون خانه غذای مورد نظر را درست کنیم اما اگربرای فروش باشد یا آموزش امر بسیار نادرست و خلاف اخلاقی را انجام داده ایم زیرا که تمام پشتوانه ی یک غذا را زیر سوال برده ایم. درست شدن و بوجود آمدن یک غذا سالها به ظول می انجامد زیرا یک غذا ریشه در تاریخ جغرافیا و فرهنگ یک جامعه دارد پس ما با یک مثلا خلاقیت سطحی نمی توانیم چنین چیزی به وجود بیاوریم.

۲.شما باید صلاحیت علمی و عملی این کار را داشته باشید.

تغییر در یک غذا نیازمند داشتن علم در این زمینه است و هر فردی چنین صلاحیتی ندارد پس اگر احساس می کنید در این زمینه می توانید توانایی داشته باشید به دنبال علم آن بروید و به صورت علمی این کار را انجام بدید به هر حال اگه قرار بود همه ی مردم در دنیا از یک روش پخت و مواد مشخص استفاده کنن هیچوقت چنین تنوعی در غذا به وجود نمی امد

۳.

یک غذا دارای پشتوانه است دارای تاریخ است که به واسطه این تاریخ و پشتوانه تا به امروز مانده است و به دست ما رسیده و ما با بی اطلاعی درواقع به تاریخ و فرهنگ اون قسمت صدمه وارد میکنیم

۴.

بحث من فقط غذاهای ملل دیگر نیست بلکه اصل صحبت من درباره ی غذاهای سنتی کشور خودمان است چرا که با نوع اشتباه در ارائه و طرز تهیه آن به تاریخ خود ضربه وارد میکنیم 

[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!