با توجه به اینکه آمار بازدید سایت به شدت رو به افزایش هست تصمیم گرفتم اون کتاب چه مخصوص رو در بیارم و مطالب مفید تری را برای شما قرار بدم که شما هم لذت بیشتری از سایت لوشف ببرید.ارزش مطالب یک سایت به این است که مطالب از جایی کپی نشده باشد و توسط نویسندگان سایت نگارش شده باشد و از طرفی مطالب نیز درست و حقیقی باشد.از این مسائل گذشته امروز شروع به گذاشتن چندید نوع سس میکنم که واقعا برای خود من از ارزش بالایی بر خوردار هستند امیدوارم شما هم استفاده کنید و لذت ببرید.دستور امروز یک سس است که برای کنار ساندویچ ،انواع تاکو و پیتزا کاربرد دارد.
مواد مورد نیاز برای سس سبز در سایت لوشف :
کیوی | 1عدد 30گرم |
جعفری | 100 گرم |
گشنیز | 50 گرم |
برگ کرفس | 50 گرم |
فلفل سبز تند | 15 گرم |
سیر | 20 گرم |
آب لیمو تاره | 30 گرم |
آب | 50 گرم |
روغن زیتون | 50 گرم |
نمک | 10 گرم |
فلفل سیاه | 15 گرم |
پسته بو داده شده | 20 گرم |
این سس جزو سس های سرد میباشد و نیاز به پختن ندارد فقط باید همه مواد لازم را در مخلوط کن ریخته و تا رسیدن به غلظت مورد نظر و یکدست شدن مواد به هم زدن ادامه دهیم.فقط پسته موجود در این دستور اگر شور باشد بهتر است و اینکه در حد 2 دقیقه در حرارت بالا بو داده شود طعم بهتری به سس میدهد.این سس برای استفاده به عنوان مایع مرینید نیز مناسب است اما مدت زمان لازم برای ماندن گوشت در آن باید پایین باشد. گوشت قرمز 2 ساعت و گوشت مرغ نیم ساعت کافی میباشد. من برای گوشت های دریایی تست نکردم و فکر میکنم برای مرینیت گوشت دریایی مناسب نباشد.اگر شما تست کردید و نتیجه ی مطلوبی گرفتید حتما به من هم خبر بدهید. ممنون از وقتی که گذاشتید و امیدوارم که از دستور سس امروز استفاده لازم رو برده باشید.