املت اسپانیایی

املت اسپانیایی


حالا پیش خودتون میگید مگه املت اسپانیایی داریم ما 🙂 منم میگم  بله که داریم و خیلی هم معروف است البته تا موقعی که ما به صبحانه انگلیسی چسبیدیم و کافه و رستوران ها غذای جدید سرو نمیکنن باید هم اوضاع همینطور باشد.رسپی امروز ما یه دستور کلاسیک و خوشمزه با تخم مرغ رو داره که بی شباهت به خاگینه های خودمون نیست البته با کمی تفاوت.بیس اصلی املت اسپانیایی از اونجا که املت هست پس تخم مرغ است و البته سیب زمینی و پیاز که در ادامه مواد لازم برای پختن املت اسپانیایی را خدمت شما عرض میکنم. 

املت اسپانیایی در سایت لوشف :

تخم مرغ 6 عدد
سیب زمینی 400گرم
پیاز 150 گرم
جعفری 10 گرم
سس باربیکیو 20 گرم
کره 20 گرم
روغن 100 گرم
پاپریکا 20 گرم
نمک 10 گرم
فلفل سیاه 15 گرم

 در اول کار باید سیب زمینی ها و پیاز را برش داده و ابتدا سیب زمینی را در روغن سرخ کنیم و در انتهای پخت پیاز را به سیب زمینی اضافه کرده و تا پخت کامل پیاز منتظر میشویم. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها  شکسته و همراه چاشنی های خوشمزمون  و جعفری ساطوری به  هم میزنیم. بعد از پخت کامل سیب زمینی و پیاز آنها را به ظرف تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم وبه ظرف تفلون نچسب اضافه کرده شعله را بر روی متوسط گذاشته  درب تابه را می گذاریم و منتظر می مانیم تا کامل پخته شود. در اواسط پخت کره را بر روی مواد ریخته و مجدد درب تابه را قرار میدهیم.کره را به این علت در این مرحله اضافه میکنیم که هم طعم خوبی به مواد بدهد هم از سوختن لایه پایینی املت جلو گیری کنیم.بعد از انکه تخم مرغ پخت به ارامی از تابه به ظرف سرو انتقال میدهیم. این یک صبحانه ی چند نفره است و امیدوارم که با عزیزانتان نوش جان کنید.

مطلب را با یه ضرب المثل زیبا تمام می کنم که می گوید:

ne saurait faire d’omelette sans casser des œufs

برای پختن یک املت خوشمزه ، حداقل باید یک تخم‌مرغ شکست.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.