Bruschetta

Bruschetta بروسکتا


پست امروز در باره یک پیش غذای ایتالیایی اصیل هست که به احتمال زیاد هممون نوش جان کردیم مخصوصا در مهمانی و جشن های مختلف چون هم سادس هم نوع سرو مناسب جشن و مهمانی است.بروسکِتا به ایتالیایی یا بروشِتا به انگلیسی یه پیش غذا است که با نان باگت تست شده به همراه روغن زیتون و سیر است و گوجه فرنگی!! تا اینجای کار بیس اصلی این پیش غذا مشخص شد حالا دست شما برای خلاقیت و اضافه کردن تاپینگ مورد علاقتون باز است و از انواع پنیر ها گرفته تا سبزیجات گریل شده و انواع گوشت های فراوری همه می تونن در تکمیل این میان وعده یا پیش غذا موثر باشند.غذای امروز مناست افراد گیاه خوار میباشد.

مواد مورد نیاز Bruschetta بروسکِتا برای 4 نفر در سایت آشپزی لوشف

نان باگت

2 عدد

سیر

2 حبه

روغن زیتون

50 گرم

گوجه فرنگی

2 عدد دایس

نمک

10 گرم

فلفل سیاه

10 گرم

فلفل دلمه ای

1 عدد

جعفری

20 گرم

زیتون سبز

50 گرم

کدو

1 عدد

اول این نکته رو بگم نان شما الزاما نباید تازه باشد چون فلسفه  وجود این غذا استفاده از نان های مانده میباشد .ابتدا نان ها را از عرض و به ضخامت 2 انگشت برش میزنیم و بعد نان ها را با اغشته کردن به سیر و روغن زیتون گریل کنید یا در فر قرار دهید در حدی که خشک و سفت نشود اما نرم هم نباشد. من فلفل دلمه ای و کدو را هم نمک فلفل زدم و روغن زیتون زدم و گریل کردم و اینکه گوجه ها را هم قبل از استفاده مرینیت کردم استفاده از گوجه خشک طعم دار شده هم میتونه برگ برنده شما نسبت به دیگران باشد.مواد را بر روی نان چیده و مقداری چاشنی بر روی آن میریزیم و در اخر هم مقداری روغن زیتون و خیلی ساده و اسون ما یک میان وعده و پیش غذا درست کردیم. نوش جانتون باشه.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *