اکثر افرادی که در حرفه و توانایی که دارند به درجه ای خاص از تخصص که میرسند معمولا ترفند هایی دارند که در اثر تجربه و کار زیاد به دست می آورند و مخصوص خود فرد است و شاید فرد دیگری با همان کار و همان میزان کار ترفند دیگری برای خود داشته باشد.این ترفند ها برای راحتی کار است و بیشتر جنبه میانبر می تواند داشته باشد.دستور امروز هم یکی از اون فن آخر استاد هایی است که من در طول زمان به دست اورده ام و امروز خیلی خوشحالم که می خواهم با شما در میان بگذارم.دستور امروز خمیر ماسالا نام داره که من بش میگم خمیر سوزش ! :) نه اینکه چون تند باشه چنین اسمی روش گذاشتم ،داستان ها دارد… [mks_icon icon=”fa-meh-o” color=”#000000″ type=”fa”] اما پیشنهاد میکنم بعد از درست کردن از آن تست نکنید و منتظر دستوراتی باشید که در اینده با این خمیر قرار خواهم داد.پس دستور امروز رو همیشه به ذهنتون بسپارید چون احتمال اینکه پشیمون بشم از گذاشتنش و پاکش کنم هست :)
مواد لازم برای درست کردن خمیر ماسالا در سایت لوشف :
سیر تازه | 80 گرم |
پیاز قرمز | 150 گرم |
زنجبیل تازه | 20 گرم |
ادویه گرام ماسالا | 30 گرم |
پودر چیلی | 10 گرم |
پودر زرد چوبه | 10 گرم |
پودر زیره | 10 گرم |
میخک | 5 گرم |
فلفل قرمز | 5 گرم |
تخم گیشنیز | 5 گرم |
آب لیمو ترش | 30 گرم |
نمک | 20 گرم |
توصیه من این است که ادویه ها را خودتان تهیه کرده و بو داده در اخر اسیاب کنید،پیاز،سیر و زنجبیل را در مخلوط کن ریخته آب لیمو ترش را هم گرفته (مراقب باشید که هسته آن وارد مواد نشود)به آنها اضافه کرده و در آخر ادویه ها را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود. بدون از دست دادن ذره ای از مواد آنرا به ظرف شیشه ای درب داری انتقال داده و در یخچال بگذارید.
کاربرد این خمیری که درست کردم بسیار است و اگر در دستوری که در سایت قرار داده شد نوشتم خمیر ماسالا به این پست مراجعه کنید.اگر سوالی بود در قسمت نظرات بپرسید حتما جواب خواهم داد.