رول لوشف

رول روشف


در ابتدای کار یه توضیح درباره اسم این صبحانه بدم ،به دلیل اینکه در واحد هایی که در اونجا بودم این رسپی رو به این اسم نام گذاری کرده بودم به همین دلیل هم در اینجا با همان اسم ذکر میکنم که در یاد و خاطره ی خودم بماند حالا شما هر اسمی دوست داشتید بزارید مهم اینه درست کنید و نوش جان کنید.رول کردن تخم مرغ در اسکرمبل و املت کار سختی نیست فقط باید از ظرف مناسب استفاده کنید. مواد لازم رو بگم تا ادامه دستور این صبحانه ی جذاب را با هم ببینیم. مواد لازم برای رول لوشف:

تخم مرغ 3 عدد
پنیر گودا 2 ورق
کره 15 گرم
پنیر خامه ای 30 گرم
بوقلمون فراوری 30 گرم
روغن 20  گرم
نمک 5 گرم
پارمزان 10 گرم
فلفل سیاه 10 گرم

پنیر پارمزان،نمک،فلفل و تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیمروغن را در تابه نچست ریخته و مقداری که گرم شد مواد را درون تابه ریخته و منتظر میشویم تا یک رویه تخم مرغ بپزد بعد انرا برعکس کرده تا سمت دیگر آن نیز بپزد در همین زمان شروع به خرد کردن کره و ریختن آن برروی سطح مواد میکنیم پنیر خامه ای و گودا را نیز بر روی سطح مواد ریخته و زمانی که تخم مرغ پخت شروع به رول کردن میکنیم و در نهایت به ظرف سرو انتقال میدهیم فقط این صبحانه را سریع و گرم سرو کنید چون تا زمانی که پنیر ها گرم و روان هستند با هر برش منظره جذابی رقم میزنند .

پیشنهاد میکنم  حتما درست کنید و از این صبحانه ی جذاب لذت ببرید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.