کار در این سایت داره به جاهای باریک کشیده میشود به این علت که من تمام دانسته هایم را در این سایت قرار داده ام و قراره از این هم فراتر برود.تمام سعی و تلاشم را میکنم که مطالب سایت درست و بر پایه علم و دانش روز باشد و شما را تا حد زیادی در زمینه علاقه به آشپزی تامین کند پس اگر چنین امری برای شما محقق شد لطفا با به اشتراک گذاشتن مطالب سایت به پیشرفت هر چه بیشتر سایت کمک کنید.دستور سس امروز رو که خدمتتون میگم یه سس همه کارس چون هم برا مرینیت انواع پروتئین و سبزیجات استفاده میشود می توان به عنوان سس سالاد و انواع کاربرد هایی که بر اساس سلیقه شما میتونه استفاده شود و در کنارتون باشد.
مواد لازم برای سس همه کاره سایت لوشف:
روغن زیتون | 40 گرم |
سویا سس | 40 گرم |
عسل | 30گرم |
سرکه بالزامیک | 10 گرم |
پاپریکا دودی | 10 گرم |
زیره | 5 گرم |
ایتالین سیزنینگ | 10 گرم |
پودر پیاز | 10 گرم |
پودر سیر | 10 گرم |
فلفل سیاه | 10 گرم |
نمک | 5 گرم |
مواد رو مخلوط کرده و استفاده نمایید. دوستان اگر مطالب سایت را دنبال کنید من در باره مرینیت انواع گوشت و در مورد استیک در اینجا و اینجا کلیاتی را خدمت شما عرض کردم پس با توجه به مطالب گفته شده می توانید انالیز کنید که این سس امروز چرا به کار مرینیت میاد و چجوری مشیه آنرا در کنار انواع سالاد و غذا هم داشته باشیم. خواستم یاد آوری کنم که اگر حرفی زده می شود در این سایت مطمئنان با پشتوانه علمی است.مطلب آخر در مورد این پست این است که ما برای این سس نیاز به امولسیون سازی نداریم و بعد از مخلوط کردن کاملا قابل استفاده است.امیدوارم این سس رو استفاده کنید و نتیجه کار را در کامنت برای من و دیگر عزیزان بنویسید.