درست کردن این دستور برای همه پیشنهاد نمیشود زیرا به موجب داشتن بادام زمینی در این دستور احتمال بروز حساسیت وجود دارد.
پست امروز از طرفی نوستالژیه از طرفی مطمئنم کلی به درد بخور و کاربردیه و از همه مهم تر یه پست با حساسیت بالا است و کسانی که به این ماده حساسیت دارند مراقب باشند.نوستالژی بودن آن هم بر میگرده به سال 97-98 زمانی که شف کافه ای در خرمشهر زیبا بودم و این سس را اونجا سرو کردم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و طرفداران زیادی داشت.امروز دستور سس خوشمزه رو قرار میدهم باشد که مورد استقبال شما دوستان عزیز هم قرار بگیرد.
مواد لازم جهت سس بادام زمینی در سایت لوشف:
کره بادام زمینی | 200 گرم |
سویا سس | 50 گرم |
روغن کنجد | 10 گرم |
سرکه سفید | 10 گرم |
چیلی پرک | 10 گرم |
عسل | 10 گرم |
زنجبیل تازه | 15 گرم |
سیر | 25 گرم |
فلفل سیاه | 10 گرم |
بله دیگه تکرار مکررات میشه اما خدمتتون عرض کنم که این سس هم جرو سس های سرد میباشد و نیاز به یک مخلوط کن هست که مواد رو کامل با هم مخلوط کنید و تمام.از اونجا که این سایت از اهمیت بالایی برای من برخوردار است این نکته را هم بگم که من برای بافت بهتر یک بسته بادام زمینی نمکی هم به سس اضافه میکردم هم در طعم موثر بود هم تیکه های بادام زمینی موجود زیبایی بیشتری به سس سرو شده میداد و در آخر اینکه اگر بافت سس مقداری سفت بود می توانید 20 گرم آب هم به آن اضافه کنید. نوش جانتون امیدوارم استفاده ببرید و نظرات قشنگ خودتون را در کامنت ها برای من بگذارید.