فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

هات املت لوشف ( Hot Omelette Lechef)

ارسال در: 19 آبان 1399
دسته: صبحانه

بتدا گوشت فراوری (من از بیکن استفاده کردم)را در روغن تفت دهید بعد 1 دقیقه هم با فلفل چیلی این کار را انجام میدهیم و تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه به همراه نمک و فلفل سیاه هم زده به بیکن  و فلفل اضافه میکنیم.باید از ظرفی استفاده کنیم که مواد به ظرف نچسبد

هات املت لوشف

خیلی وقتا که میشنوم بعضیا میگن ما املتم بلد نیستیم درست کنیم در جواب میگم املت درست کردن هم خودش تخصص می خواد و کار هر کسی نیست.شاید با گفتن این حرف من جبهه بگیرید یا دلیل بر اعتماد به سقف من بگذارید اما حقیقتی است انکار ناپذیر. املت امروزم حاصل ترکیب مواد ساده ای است که با کنار هم قرار دادن آنها نتیجه ای بزرگ حاصل میشود.مواد لازم برای هات املت لوشف :

تخم مرغ3 عدد
گوشت فراوری100 گرم
فلفل چیلی تند15 گرم + 1 عدد برای روی کار
فلفل پول بیبر10 گرم
فلفل سیاه5 گرم
نمک5 گرم
سس تند قرمز5 گرم
روغن15 گرم

ابتدا گوشت فراوری (من از بیکن استفاده کردم)را در روغن تفت دهید،1 دقیقه هم با فلفل چیلی این کار را انجام میدهیم و تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه به همراه نمک و فلفل سیاه هم زده به بیکن  و فلفل اضافه میکنیم.باید از ظرفی استفاده کنیم که مواد به ظرف نچسبد.بعد از اینکه تخم مرغ ها خودش را گرفت انرا برعکس کرده تا روی دیگر آن هم بپزد. حال سس تند و فلفل پول بیبر را برروی تخم مرغ ریخته و از نصف تخم مرغ را روی هم میاوریم(مانند عکس)حالا در ظرف سرو گذاشته و نوش جان کنید. اگر در نوشته من مشکلی بود حتما من را در جریان بگذارید ممنون میشوم [mks_icon icon=”fa-heart” color=”#000000″ type=”fa”]

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید