پاستا با سس گوجه لیمویی

پاستا با سس گوجه لیمویی


غذای امروز یه غذای بسیار خوشمزه هست که حدود 2 سال پیش درست کردم و امروز دارم دستور این غذا رو در سایت قرار میدم. یک پاستای سبک و با طعمی متفاوت که واقعا اشتها بر انگیزه.در این دستور من از پاستای تازه استفاده کردم که دستورشو در این پست برای شما قرار دادم و شما هم سعی کنید از این دستور استفاده کنید تا لذت خوردن یک غذای خوشمزه با پاستای تازه را داشته باشید.

مواد لازم برای پاستا به همراه سس گوجه لیمویی:

پاستای تازه 200 گرم
فیله ی مرغ 180 گرم
لیمو ترش 1 عدد بزرگ
گوجه 200 گرم
پیاز 100 گرم
سیر 30 گرم
پیازچه 50 گرم
روغن زیتون 20 گرم
کره 20 گرم
اویشن 5 گرم
نمک 10 گرم
فلفل سیاه 10 گرم

در ابتدا من فیله مرغ را به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون طعم دار کرده ام و استراحت داده ام.در ماهییتابه مورد نظر روغن زیتون و کره را ریخته و بعد از گرم شدن پیاز ها را اضافه کرده و تا پختن پیاز ها که حدودا 3 دقیقه زمان میبرد صبر میکنیم حال نوبت اضافه کردن گوجه است و بعد از آن نمک فلفل و اویشن و سیر را به مواد اضافه کرده و منتظر میشویم تا 80 درصد آب گوجه برچیده شود 🙂 حال نوبت اضافه کردن پیازچه و بعد از یه تفت کوچک زست لیمو و در اخر  پاستاهای تازه را به آنها اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کرده و آب لیمو را بر روی پاستای خود اضافه میکنیم . همانطور که در فیلم هم مشاهده میکنید در میانه پخت فیله ها را پخته و اماده ی سرو میکنیم. واقعا این یکی از بهترین دستوراتی است که من برای پاستا استفاده میکنم و امیدوارم شما هم به اندازه من لذت ببرید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *