فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

پاستای تازه با سس گوجه لیموی سایت لوشف

ارسال در: 20 دی 1399
دسته: غذای اصلی

غذای امروز یه غذای بسیار خوشمزه هست که حدود 2 سال پیش درست کردم و امروز دارم دستور این غذا رو در سایت قرار میدم. یک پاستای سبک و با طعمی متفاوت که واقعا اشتها بر انگیزه.در این دستور من از پاستای تازه استفاده کردم که دستورشو در این پست برای شما قرار دادم و شما هم سعی کنید از این دستور استفاده کنید تا لذت خوردن یک غذای خوشمزه با پاستای تازه را داشته باشید.

پاستا با سس گوجه لیمویی

غذای امروز یه غذای بسیار خوشمزه هست که حدود 2 سال پیش درست کردم و امروز دارم دستور این غذا رو در سایت قرار میدم. یک پاستای سبک و با طعمی متفاوت که واقعا اشتها بر انگیزه.در این دستور من از پاستای تازه استفاده کردم که دستورشو در این پست برای شما قرار دادم و شما هم سعی کنید از این دستور استفاده کنید تا لذت خوردن یک غذای خوشمزه با پاستای تازه را داشته باشید.

مواد لازم برای پاستا به همراه سس گوجه لیمویی:

پاستای تازه200 گرم
فیله ی مرغ180 گرم
لیمو ترش1 عدد بزرگ
گوجه200 گرم
پیاز100 گرم
سیر30 گرم
پیازچه50 گرم
روغن زیتون20 گرم
کره20 گرم
اویشن5 گرم
نمک10 گرم
فلفل سیاه10 گرم

در ابتدا من فیله مرغ را به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون طعم دار کرده ام و استراحت داده ام.در ماهییتابه مورد نظر روغن زیتون و کره را ریخته و بعد از گرم شدن پیاز ها را اضافه کرده و تا پختن پیاز ها که حدودا 3 دقیقه زمان میبرد صبر میکنیم حال نوبت اضافه کردن گوجه است و بعد از آن نمک فلفل و اویشن و سیر را به مواد اضافه کرده و منتظر میشویم تا 80 درصد آب گوجه برچیده شود 🙂 حال نوبت اضافه کردن پیازچه و بعد از یه تفت کوچک زست لیمو و در اخر  پاستاهای تازه را به آنها اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کرده و آب لیمو را بر روی پاستای خود اضافه میکنیم . همانطور که در فیلم هم مشاهده میکنید در میانه پخت فیله ها را پخته و اماده ی سرو میکنیم. واقعا این یکی از بهترین دستوراتی است که من برای پاستا استفاده میکنم و امیدوارم شما هم به اندازه من لذت ببرید.

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید