onion

پیاز


تصور اینکه آشپزی بدون پیاز چه سرنوشتی داشت برام جای سواله! واقعا یه جورایی برای دانستن علم آشپزی باید اول پیاز رو شناخت چون به نظرم واقعا جذاب و مهمه در آشپزی از خام تا پخت های متفاوتی که داره از استفاده در مرینیت تا استفاده در انواع غذاها. بعد این تعریف و تمجید های من در مورد پیاز و برای اینکه حوصله شما سر نرود توضیح بدهم که هدفم از این پست آشنایی شما با انواع پخت پیاز به عنوان یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده(ingredient) در آشپزی است و اینکه خارج از روش های استفاده معمول و از دید دیگر به پیاز نگاهی  انداخته باشیم.

علاقه من به پیاز از خام خواری تا استفاده از اون در انواع غذاها سابقه ی طولانی داره اما ایده هایی که در اجرای اون موفق بودم رو خدمت شما میگم شاید به عنوان ایده مورد استفاده باشد و اینکه احتمالا افراد دیگری قبل از من این کار را کرده باشند و بعد از من نیز این روند ادامه داشته باشد این دلیل بر این نیست که من از افراد قبل خودم کپی کرده ام یا افرادی بعد از من این ایده را از من گرفته اند به هر حال یه سیر تکاملی هست که افراد طی میکنند.عکسی که در ابتدای مطلب مشاهده میکنید نمونه ای از پیاز رست شده در فر در دمای 190 درجه ی سانتی گراد است  که با مقداری فلفل سفید و آویشن سابیده نشده و روغن کنجد طعم دهی شده است و برای استفاده به عنوان گارنیش یا ساید دیش قابل استفاده است زیرا هم عطر و طعم فوقالعاده ای دارد و هم قابل استفاده برای عزیزانی است که پیاز را دوست دارند اما طعم خامی آن برایشان قابل تحمل نیست،با این روش طعم تند و تیز آن گرفته میشود.

نوع دیگری از پیاز که به شدت از نتیجه اون راضی و خشنود شدم سرخ کردن پیاز به روش DEEP FRYING در روغن حیوانی و زرد چوبه بود که با این نوع برشی که داده شده واقعا عالی بود که نتیجه رو به صورت عکس قرار میدهم امیدوارم که شما هم استفاده لازم رو ببرید.

پیاز
پیاز دیپ فرای شده با زرد چوبه

اگر دوست داشتید می تونید غذاهای خودتون رو به صورت عکس برای من بفرستید و من رو هم در شادیتون شریک کنید.

[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!