املت قارچ و تخم مرغ

املت قارچ و تخم مرغ


تنها دلیلی که می تونه منو صبح زود بیدار کنه یا می تونه خوردن یه صبحانه ی جذاب و خوب باشه یا درست کردن و ارائه یک صبحانه خوب و خوشمزه باشه و به همین دلیل هم هست که منو به عنوان سلطان(صرفا برای خارج شدن نوشتار از یکنواختی است و هیچ ادعایی در این زمینه وجود ندارد) صبحانه های خاور میانه صدا میکنن 🙂 هم بابت تنوع در طعم و شکل و شمایل هم در تنوع نوع ارائه امروزم می خوام یه املت قارچ و تخم مرغ بگم خدمتتون که حالشو ببرید چون جدای از خوشمزگی جزو تاپ ترین صبحانه های دنیا برای شروع یک روز عالیه در واقع به دلیل وجود قارچ و همخونی خوبی که با تخم مرغ داره شایسته چنین مقامی هست

قبل از خواندن این صفحه برید مقاله تفاوت نیمرو املت و این دسته بندی ها رو بخونید و بیایید که اگر دچار شک و تردید هستید در این زمینه از سیاهی های ظلمت رهایی یابید.

برای درست کردن این صبحانه ی خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

تخم مرغ         3 عدد

   قارچ             150 گرم

   کره               100 گرم

   نمک                 4 گرم 

فلفل سیاه          5گرم 

پاپریکا              4 گرم

جعفری           20 گرم

ابتدا ظرف رو روی شعله قرار میدهیم و کره (می توان با انواع روغن جایگزین کرد) رو در ظرف میریزیم شعله باید روی متوسط باشد قارچ ها ی برش خورده را به کره اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه نمک را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده و تا موقعی که رنگ قارچ مقداری به تیرگی رفت با حرارت بالا تفت میدهیم حدودا 4 دقیقه زمان میبره که قارچ ها به میزان پخت مورد نظر ما برسند بعد از آن شعله را بر روی متوسط  میگذاریم ،مقداری که دمای روغن پایین امد قارچ ها رو در سطح پهن میکنیم و تخم مرغ ها را در ان می اندازیم (اگر دوست دارید زرده سالم باشد یا تخم مرغ همزده باشد)سفیده تخم مرغ که گرفت و به سفید تغییر رنگ داد پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه کرده و با توجه به علاقه خودتون در میزان پخت وقتی به مرحله مورد نظر رسید شعله را خاموش کرده و جعفری را به تخم مرغ مون اضافه میکینم.

در ظاهر این یک تخم مرغ معمولی است اما میزان پخت قارچ در کره و میزان نمک طعم جادویی به صبحانه ی ما میدهد امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

    امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!