باباغنوش

lechef.ir


من به دلیل اینکه مدت زیادی در جنوب کشور و شهر آبادان زندگی کردم با غذاهای عربی آشنایی زیادی دارم خوب جمعیت عرب نشین این شهر زیاده و پیشینه و اصل بعضی از اعراب اونجا هم متعلق به عراق ،سوریه ،لبنان ،کویت و غیره بوده به همین دلیل از لحاظ دستورات غذایی و دسترسی به اصل رسپی ها برای من آسان تر بوده از این صحبتا گذشته میریم سر دستور غذایی امروز که بابا غنوش است. اگر بابت تلفظ دقیق هم بخوایید بدونید خدمتتون بگم که خیلی متفاوت هست به دلیل وجود لهجه های متفاوت در زبان عربی اما حالت کلی و درست همون باباغنوش است.دستور امروز رو از یه دفتر قدیمی پیدا کردم که بعد از چندبار آزمون خطا و رسیدن به طعم دقیق و اورجینال به مقادیر زیر دست یافتم امیدوارم که استفاده کنید چون برای تمام مطالب کلی زحمت میکشم و از سایت دیگه کپی نمیشود و اگر دستورات غذایی رو دقیق رعایت کنید به تیست اصلی مورد نطر میرسید چون دستور سایت هم با دستورات سایت های دیگه فرق داره وتست شده هستند  از بابت اصل بودن و کامل بودن گارانتی شدن √.

این یه غذای لبنانیه که الان در بیشتر کشورهای عربی ،ایران ،خاورمیانه و حتی ترکیه که به اسم سالاد بادمجان شناخته شده هم مورد استفاده است وبا توجه به گستردگی منطقه های گفته شده شاید رسپی ها مقداری متفاوت باشند اما اجزای اصلی این غذا بادمجان، ارده، لیمو و روغن زیتون اسـت.

بادمجان                     1.5 کیلو   *نکته
سیر                           20 گرم
روغن زیتون                1.2 کاپ
ارده                            1.3 کاپ
نمک                           15گرم
فلفل سیاه                       15 گرم
زیره                              2 گرم
لیمو ترش بزرگ             2عدد
جعفری                         30 گرم
پاپریکا                          20 گرم

*اول کار بادمجان ها رو به هر روشی که  دوست دارید کبابی کنید و پوست بگیرید و وزن کنید من روی گاز شعله پخش کن گذاشته و کبابی میکنم.بادمجابی که من استفاده کردم بعد کبابی شدن 900 گرم شد  پس دستورات بالا برای 900 گرم بادمجان کبابی شده است. در ادامه ی کار مواد رو همه در مخلوط کن غذاساز یا هرچیزی که دارید بریزید و تا 2 دقیقه بزنید تا بافت نرمی پیدا کند مانند عکس و تست کنید و در صورت باب میل بودن سرو کنید.

بابا غنوش یه پیش غذا و بعضی مواقع دیپ محسوب می شود برای کنار این پیش غدا چند ورقه خمیر یوفکا را کره مال کرده وبرش های خوشکل داده  10 دقیقه  در فر قرار دهید و کنار بشقاب قرار دهید.

نکته:اگر با طعم تند و تیزی سیر مشکل دارید سیر ها را به همراه کمی روغن زیتون در فر بگدارید و در دمای 180 درجه 25 دقیقه بپزید که طعم تیزی سیر خنثی  شود.

    امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!