تکنیک CHIFFONADE در آشپزی فرانسوی چیست؟

تکنیک CHIFFONADE

تکنیک CHIFFONADE


اگر از دنبال کنندگان سایت لوشف بوده باشید حتما اطلاع دارید که در سال جدید میلادی یک سری آموزش بیسیک رو شروع کردیم که شامل اموزش انواع برش ها ، انواع تکنیک های آشپزی فرانسوی و انواع روش ها و متدهای پخت رو در پست های مختلف شروع کرده ایم. امروز هم یک تکنیک برش رو خدمت شما میگم به اسم شیفوناد. این تکنیک برش برای برش سبزیجاتی استفاده میشه که برگ های نسبتا پهن و نرم و منظمی دارن مانند ریحان ،نعناع ، اسفناج ، کاهو و غیره میباشد. این برش بیشتر برای تزئین و مواقعی که نیاز داریم مقداری مساوی از سبزیجات و غذای ما پخش باشد استفاده میشود.برای این برش همان طور که در تصویر مشاهده میکنید برگ ها را به صورت منظم روی هم میچینیم و شروع به رول کردن آنها میکنیم و به صورت استوانه ای در می ایند. حالا چاقو سر آشپز را به صورت عمود بر رول سبزیجات گرفته و برش های نواری یکسانی میزنیم.این عمل را تا تمام شدن رول انجام میدهیم و از زیبایی کار لذت میبریم. این تکنیک برش را حتما انجام دهید و تمرین کنید و در غذاها و سالادهای خود استفاده کنید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *