فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

درست کردن خمیر ماسالا(Masala Paste)

ارسال در: 9 شهریور 1399
دسته: سُس ها

توصیه من این است که ادویه ها را خودتان تهیه کرده و بو داده در اخر اسیاب کنید،پیاز،سیر و زنجبیل را در مخلوط کن ریخته آب لیمو ترش را هم گرفته (مراقب باشید که هسته آن وارد مواد نشود)

خمیر ماسالا لوشف

اکثر افرادی که در حرفه و توانایی که دارند به درجه ای خاص از تخصص که میرسند معمولا ترفند هایی دارند که در اثر تجربه و کار زیاد به دست می آورند و مخصوص خود فرد است و شاید فرد دیگری با همان کار و همان میزان کار ترفند دیگری برای خود داشته باشد.این ترفند ها برای راحتی کار است و بیشتر جنبه میانبر می تواند داشته باشد.دستور امروز هم یکی از اون فن آخر استاد هایی است که من در طول زمان به دست اورده ام و امروز خیلی خوشحالم که می خواهم با شما در میان بگذارم.دستور امروز خمیر ماسالا نام داره که من بش میگم خمیر سوزش ! 🙂 نه اینکه چون تند باشه چنین اسمی روش گذاشتم ،داستان ها دارد… [mks_icon icon=”fa-meh-o” color=”#000000″ type=”fa”] اما پیشنهاد میکنم بعد از درست کردن از آن تست نکنید و منتظر دستوراتی باشید که در اینده با این خمیر قرار خواهم داد.پس دستور امروز رو همیشه به ذهنتون بسپارید چون احتمال اینکه پشیمون بشم از گذاشتنش و پاکش کنم هست 🙂

مواد لازم برای درست کردن خمیر ماسالا در سایت لوشف :

سیر تازه80 گرم
پیاز قرمز150 گرم
زنجبیل تازه20 گرم
ادویه گرام ماسالا30 گرم
پودر چیلی10 گرم
پودر زرد چوبه10 گرم
پودر زیره10 گرم
میخک5 گرم
فلفل قرمز5 گرم
تخم گیشنیز5 گرم
آب لیمو ترش30 گرم
نمک20 گرم

توصیه من این است که ادویه ها را خودتان تهیه کرده و بو داده در اخر اسیاب کنید،پیاز،سیر و زنجبیل را در مخلوط کن ریخته آب لیمو ترش را هم گرفته (مراقب باشید که هسته آن وارد مواد نشود)به آنها اضافه کرده و در آخر ادویه ها را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یک دستی  حاصل شود. بدون از دست دادن ذره ای از مواد آنرا به ظرف شیشه ای درب داری انتقال داده و در یخچال بگذارید.

کاربرد این خمیری که درست کردم بسیار است و اگر در دستوری که در سایت قرار داده شد نوشتم خمیر ماسالا به این پست مراجعه کنید.اگر سوالی بود در قسمت نظرات بپرسید حتما جواب خواهم داد.

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید