در پست های مربوط به سالاد کاملا توضیح دادم که برای درست کردن انواع سالاد و سس های مربوط به سالاد شما می توانید بی نهایت خلاقیت داشته باشید و دست شما بسیار باز است و اینکه در این مقاله در باره ساخت سس ها با روش امولسیون کاملا توضیح دادم و در باره انواع سس های سرد که فقط با داشتن یک مخلوط کن میتوانیم آنها را آماده کنیم نیز توضیح دادم.دستور سس امروز نیز یک سس واقعا خاص و خوشمزه است که میتونه در مهمانی هایی که برگذار میکنید همه را انگشت به دهان کند.
مواد لازم برای سس سالاد لوشف :
سس مایونز | 100 گرم |
سس خردل | 50 گرم |
سس ورچسترشایر | 25 گرم |
سرکه بالزامیک | 25 گرم |
نمک | 10 گرم |
فلفل سیاه | 10 گرم |
سیر | 4 حبه |
روغن زیتون | 30 گرم |
برای درست کردن سس مایونز به پست مربوط به درست کردن سس مایونز بروید و بعد از اینکه سس مایونز را درست کردید و برای مدتی در یخچال قرار دادید تا سفت بشود حال شروع به مخلوط کردن همه ی مواد کنید و حتما سیر را به صورت کامل پوره کنید که زیر دندان نیاید چون فقط نیاز به عطر سیر داریم و نه بافت آن. بعد از مخلوط کردن مواد و یک دست شدن سس برای آنکه طعم آن جا بیوفتد برای 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید و بعد مصرف نمایید.از لحاظ طعمی این سس باید یک طعم ترش سرکه ای داشته باشد.میزان سیر در این سس هم اختیاری است و با توجه به ذائقه قابل کم شدن است نه زیاد شدن :)