سس چیلی اَرده (Chili Tahini Sauce)

سس چیلی ارده

سس چیلی ارده


امروز هم  دستور یه سس خیلی خوشمزه دارم براتون که واقعا طعم بی نظیرش می تونه شما رو به وجد بیاره و از اونجا که این سس تند میباشد لطفا در مصرف آن احتیاط کنید.حالا من هر چی از خوبیو خوشمزگی این سس بگم شما که باور نمیکنید پس دست به کار بشید و خودتون تجربه کنید.

مواد لازم برای سس چیلی و ارده در سایت لوشف:

ارده 150 گرم
روغن زیتون 70 کرم
فیله فلفل تند قرمز 40 گرم
آب پرتقال تازه 50 گرم
سیر 20 گرم
پرک چیلی خشک 10 گرم
فلفل سیاه 15 گرم
نمک 10 گرم

از اونجا که این سس هم از  دسته سس های سرد به شمار می آید پس نیاز به کار خاصی نیست فقط باید فلفل ها را فیله کرده و اگر می خواهیم کمی از تندی آن کم کنید فلفل را بر روی گریل قرار داده و آنرا بپزید و برای 5 دقیقه در پلاستیک مخصوص آشپزی قرار داده تا پوست آن از گوشت جدا شود و بعد به همراه بقیه ی مواد  بلند کنید. نوش جانتون باشه و امیدوارم این سس خوشمزه رو  میز غذا و در مهمانی ها و شادی ها درست کنید و لذت ببرید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.