فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

سس کره بادام زمینی (Peanut Sauce)

ارسال در: 29 شهریور 1399
دسته: سُس ها

بله دیگه تکرار مکررات میشه اما خدمتتون عرض کنم که این سس هم سس سرد و نیاز به یک مخلوط کن هست که مواد رو کامل با هم مخلوط کنید و تمام.از اونجا که این سایت از اهمیت بالایی برای من برخوردار است این نکته را هم بگم که من برای بافت بهتر یک بسته بادام زمینی نمکی هم به سس اضافه میکردم

سس بادام زمینی

درست کردن این دستور برای همه پیشنهاد نمیشود زیرا به موجب داشتن بادام زمینی در این دستور احتمال بروز حساسیت  وجود دارد.  

پست امروز از طرفی نوستالژیه از طرفی مطمئنم کلی به درد بخور و کاربردیه و از همه مهم تر یه پست با حساسیت بالا است و کسانی که به این ماده حساسیت دارند مراقب باشند.نوستالژی بودن آن هم بر میگرده به سال 97-98 زمانی که شف  کافه ای در خرمشهر زیبا بودم و این سس را اونجا سرو کردم  که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و طرفداران زیادی داشت.امروز دستور سس خوشمزه رو قرار میدهم باشد که مورد استقبال شما دوستان عزیز هم قرار بگیرد.

مواد لازم جهت سس بادام زمینی در سایت لوشف:

کره بادام زمینی200 گرم
سویا سس50 گرم
روغن کنجد10 گرم
سرکه سفید10 گرم
چیلی پرک10 گرم
عسل10 گرم
زنجبیل تازه15 گرم
سیر25 گرم
فلفل سیاه10 گرم

بله دیگه تکرار مکررات میشه اما خدمتتون عرض کنم که این سس هم جرو سس های سرد میباشد و نیاز به یک مخلوط کن هست که مواد رو کامل با هم مخلوط کنید و تمام.از اونجا که این سایت از اهمیت بالایی برای من برخوردار است این نکته را هم بگم که من برای بافت بهتر یک بسته بادام زمینی نمکی هم به سس اضافه میکردم هم در طعم موثر بود هم تیکه های بادام زمینی موجود زیبایی بیشتری به سس سرو شده میداد و در آخر اینکه اگر بافت سس مقداری سفت بود می توانید 20 گرم آب هم به آن اضافه کنید. نوش جانتون امیدوارم استفاده ببرید و نظرات قشنگ خودتون را در کامنت ها برای من بگذارید.

فهرست این مطلب

محصولات مرتبط:

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید