یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ای که خیلی سریع می توان به مقدار زیاد درست کرد که هم خوشمزه و همه پسند باشد هم درست کردن آن زحمت کمتری داشته باشد کدوی سوخاری است.من که واقعا لذت میبرم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای درست کردن کدوی سوخاری در سایت لوشف Lechef
| کدو | 400 گرم | 
| ادویه سوخاری | 100گرم | 
| تخم مرغ | 1 عدد | 
| روغن سرخ کردنی | 300 گرم | 
| آرد | 500 گرم | 
ترکیب ادویه های سوخاری رو حتما در پستی خدمتتون میگم تا اون موقع از ترکیب خودتون استفاده کنید.در ابتدای کار کدو ها را به چند روش متفاوت برش بزنید و در آردی که ادویه ها را اضافه کردید بریزید بعد آنها را به ظرفی که تخم مرغ های هم زده را در آنها ریخته اید منتقل کرده و این عمل را یک بار دیگر انجام دهید و در آخر دوباره به آرد انتقال داده و بعد از آن به ظرف گودی که روغن را در اون به دمای 170 درجه رسانده ایم میریزیم و منتظر میمانیم تا روکش سوخاری ما به رنگ طلایی در بیاید. اگر دما و میزان ادویه ها را درست انجام داده باشید حدودا 6 دقیقه زمان میبرد تا به پخت مورد نظر برسد اکنون کدوهای سوخاری شده را از روغن خارج کرده و در ظرفی قرار دهید که یک دستمال کاغذی حوله ای در آن قرار دارد تا روغن اضافه ی آن گرفته شود ، بعد از آنکه تمام کدوها را آماده کردید به ظرف سرو منتقل کنید و با انواع سس های مورد علاقه خودتون نوش جان کنید.
[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]
 
  
 
 
  
  
 
