نحوه ی فعال کردن خمیر مایع(active dry yeast)

فعال کردن خمیر مایع

https://www.lechef.ir/


برای فعال کردن خمیر مایع ما به یک ظرف ترجیحا شیشه ای یک قاشق چوبی یک دما سنج ۷ گرم شکر ۴ گرم ارد و ۱۰۰ میل آب نیاز داریم

قبل از اینکه به صورت عملی این کار را انجام بدیم چند نکته خیلی مهم رو میگم:

۱.استفاده از وسایلی که احتمال واکنش شیمیایی در انها وجود دارد ممنوع است

۲. وسیله ها باید کاملا تمیز باشد

۳.مخمر یک نوع قارچ است که از قندهای ساده تغذیه میکنند و دی اکسیدکربن پس می دهند

۴.نوع مخمر رو بشناسید که بدونید باید فعال کنید یا خیر این مورد رو روی پکیج نوشته است

۵.بعد از باز کردن درب محصول مابقی مخمر را بر اساس شرایط نگهداری که روی جلد گفته شده قرار بدید

خوب اب مورد نیازمون رو بروی شعله میگذاریم و به دمای ۵۰ درجه که رسید از روی شعله بر میداریم آب را در ظرف شیشه ای ریخته و شکر رو اضافه کرده و مخلوظ میکنیم در این مرحله دما رو چک کرده و به ۴۰ درجه سانتی گراد میرسونیم مقدار مخمر رو اضافه کرده هم زده و ارد رو روی سطح ظرف میپاشیم اگر تمام مراحل را درست انجام داده باشیم بعد از ۱۰ دقیقه شاهد فعالیت های مخمر خواهیم بود اگر خیر که دوباره امتحان میکنیم

فیلم فعال کردن مخمر را در ایسنتاگرام و کانال تگرام گذاشتم می تونید استفاده کنید

اگر سوالی هم داشتید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید

    امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!