فهرست عناوین مقاله

فهرست این مطلب

محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

سس چیلی اَرده (Chili Tahini Sauce)

ارسال در: 20 شهریور 1399
دسته: سُس ها

امروز هم  دستور یه سس خیلی خوشمزه دارم براتون که واقعا طعم بی نظیرش می تونه شما رو به وجد بیاره و از اونجا که این سس تند میباشد لطفا در مصرف آن احتیاط کنید.حالا من هر چی از خوبیو خوشمزگی این سس بگم شما که باور نمیکنید پس دست به کار بشید و خودتون تجربه کنید.

سس چیلی ارده

امروز هم  دستور یه سس خیلی خوشمزه دارم براتون که واقعا طعم بی نظیرش می تونه شما رو به وجد بیاره و از اونجا که این سس تند میباشد لطفا در مصرف آن احتیاط کنید.حالا من هر چی از خوبیو خوشمزگی این سس بگم شما که باور نمیکنید پس دست به کار بشید و خودتون تجربه کنید.

مواد لازم برای سس چیلی و ارده در سایت لوشف:

ارده150 گرم
روغن زیتون70 کرم
فیله فلفل تند قرمز40 گرم
آب پرتقال تازه50 گرم
سیر20 گرم
پرک چیلی خشک10 گرم
فلفل سیاه15 گرم
نمک10 گرم

از اونجا که این سس هم از  دسته سس های سرد به شمار می آید پس نیاز به کار خاصی نیست فقط باید فلفل ها را فیله کرده و اگر می خواهیم کمی از تندی آن کم کنید فلفل را بر روی گریل قرار داده و آنرا بپزید و برای 5 دقیقه در پلاستیک مخصوص آشپزی قرار داده تا پوست آن از گوشت جدا شود و بعد به همراه بقیه ی مواد  بلند کنید. نوش جانتون باشه و امیدوارم این سس خوشمزه رو  میز غذا و در مهمانی ها و شادی ها درست کنید و لذت ببرید.

فهرست این مطلب

نویسنده:
رشیدی حمید
رشیدی حمید