دستور درست کردن سس پستو (Pesto Sauce)

سس پستو

https://www.lechef.ir/


به به به به ببینید براتون چی اوردم یه سس خوشمزه و جذاب که باهاش کلی کار میتونید انجام بدید و لذتشو ببرید فقط اینو بگم مقداری که در عکسها مشاهده می کنید برای عکاسی بوده و نسبت مواد رعایت نشده است برای این منظور و درست کردن سس از دستور پایین استفاده کنید البته با کمی تغییر میشه این سس رو به یه دیپ تبدیل کرد که بعدا دستورشو بتون میدم

دستور این سس رو که می خوام بزارم یه رسپی تست شدس که 6 سال روش کار کردم و 6 ساله داره کار میکنه و بهینه شده. چون ابن سس مواد مشخصی داره اما رسیدن به اون طعم مطلوب زمان میبره پس لذتشو ببرین و مواد رو دقیق بزنید که اون تیستی که من گرفتم رو تجربه کنید.

موارد استفاده این سس شامل سس کنار غذا به عنوان سس پاستا سس کف پیتزا استفاده به عنوان انواع ساندویچ و پنینی ها سس کنار ساندویچ و هر کاری که شما بخوایید براتون انجام میده پس شما هم مثل من دوسش داشته باشید باشد که رستگار شوید

چندتا نکته بگم اول اینکه ریحانتون تازه باشه و موقع شستن بیشتر از 3 دقیقه در محلول شستشو قرار ندیم و حتما از محلول های خارجی استفاده کنیم چون محلول های ایرانی سبزی رو پلاسیده میکنه و طراوت و طعم سبزی رو میگیره البته به نظر و تجربه من این چنینه و اینکه ریحان رو بزارید خشک بشه و ابش بره.

اگر از ریحان های ایتالیایی استفاده کنید تیست خیلی متفاوتی میگیرید پس با همین ریحان های ایرانی خودمون انجام بدید.

منم مانند خیلیا گردو رو جایگزین  دانه ی کاج کردم اما قبل اینکه مواد رو در بلندر بریزم گردو رو 2 دقیقه تفت بدیم طعم بهتری میگیره.

سیری که استفاده میکنید بستگی به تازگی و کهنگی که داره خیلی مهمه اگر از سیر تازه و در فصل خودش استفاده میکنید مقدار رو به نصف تقسیم کنید که خیلی طعم سیر قالب نشود و مزه اصلی سس را به هم بزند چون ما قراره یه سس ریحان داشته باشیم نه سس سیر.

مواد تشکیل دهنده رو به ترتیبی که باید در بلندر بریزیم می نویسم البته من وقتی بخوام انرژی بگیرم مواد رو در هاون میکوبم وای که نگم براتون چه لذتی داره

سیر                                    5  حبه ی بزرگ

نمک دریا                           10 گرم

فلفل سیاه تازه اسیاب شده         8 گرم

گردوی بو داده شده                4 عدد کامل

ریحان تازه شسته شده             400 گرم

پارمزان رنده شده                  100 گرم

روغن زیتون                        100 گرم

مواد رو به ترتیب اضافه کرده و در اخر باقی مانده سس رو در ظرف درب دار بریزید مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و در انرا بسته و در یخچال بگذارید بیشترین زملن نگهداری با این شرایط 3 روز است نه بیشتر چون کیفیت ان کاهش پیدا میکند.

اگر سوالی بود حتما  حتما با من در میون بزارید

سس پستو

    امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!